A szervó javítás a szakemberek feladata

Kormánymű javítás

Amikor valami elromlik a kocsiban, akkor a tulajdonosoknak a szerelők a legtöbb esetben a kellék cseréjét tanácsolják. Nincs ez másképp a szervószivattyú esetében sem. Pedig a jó állapotban lévő szervó javítás gondmentesen megoldható akkor, ha az ember tudja, hogy kihez kell fordulni és melyik az a csapat, amelyik gyorsan és hatékonyan elvégzi a munkát. A kormanymujavitas.hu honlapon megtekinthető vállalkozás évek óta foglalkozik ezzel, ezért ebben száz százalékosan meg lehet bízni. Az itteni szakértők mindig elmondják a kuncsaftoknak, hogy egy gyári, vadonatúj termék akár 100 ezer Forintba is kerülhet.

Ez pedig nagyon sok, főleg úgy, hogy a szervó javítás maximum 40 ezer Forintból kivitelezhető. Így nagyjából a fele az új alkatrész árának. Mivel a DM Autó Kft. majdnem 20 éve tevékenykedik ezen a területen, és a szerelők kisujjában van a tudomány, a szervó javítás, ezért ez a cég a biztos választást jelenti. Mondani sem kell, hogy a közel két évtized alatt rengeteg egyedi helyzettel találkoztak az itt dolgozó kollégák.

Ezért a tapasztalatból nincs hiány. Ezen kívül a kormánymű javítás Győr városában is a szolgáltatásaik közé tartozik. Ez esetben is adott a szakmai háttér, hiszen a cég sok márkaszervizzel épített ki üzleti kapcsolatot, ezért a kormánymű gondok esetén rengetegen itt végeztették el a javítást, felújítást vagy éppen a cserét. A szakszerű kormánymű javítás Győr városában amellett, hogy magas színvonalú, még roppant olcsó is. Nem szabad elfelejteni, hogy a felújítás sokkal olcsóbb, mint a teljes csere, és a biztonság, használhatóság szempontjából a verda tulaja pontosan ugyanazt kapja.

A vállalkozás arra is felfigyelt az évek során, hogy egyesek sokszor néhány ezer Forinttal olcsóbb, bontott alkatrészekkel pótolják a meghibásodott tartozékokat. Az igazság persze az, hogy ezek a kellékek bevizsgálatlan, kétes állapotú kütyük, amelyek egy idő után úgyis csak plusz költségeket okoznak, hiszen hamar elromlanak, mert nem bírják a strapát. A kormánymű javítás Győr városában körülbelül 20 és 40 ezer Ft. között van. Az árakról, szolgáltatásokról még többet lehet megtudni a fent említett honlapon.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.