A webáruház bérlés remek döntés

webáruház bérlés
webáruház bérlés

Sokat töprengtem azon, hogy mivel is fejleszthetném üzletemet, mivel tudnám feldobni a keresletet, mivel tudnék több vevőt szerezni és ezzel együtt megnöveszteni a bevételt és a profitot.

A kis üzletem nem annyira ismert, egy kis városkában van. Megvannak a szokásos vevők, de ennyi. Ritkán látni új arcokat. Tehát a vevők száma erősen stagnál és ezt szerettem volna egy kicsit feldobni. Elkezdtem reklámozni az üzletet mindenféleképpen: szórólapokkal, plakátokkal, újságcikkekkel, szociális oldalakon is hirdettem elég keményen. Egy kicsit meg is emelkedett a vevőim száma, de én még többet akartam. Eszembe jutott az, hogy csináljak egy webshopot. Utánanéztem, hogy miből is állna ez az egész és elég bonyolultnak tűnt, úgyhogy elbizonytalanodtam. Rengeteg papírmunkával és idővel jár és nem is biztos, hogy beválik. Ha teljes egészébe megveszem a kész webshopot és nem válik be, akkor elpazaroltad a pénzt. Láttam, hogy van olyan opció, hogy webáruház bérlés.

Ez annyiból áll, hogy havi díjat fizetve bérelheted a webshopot amit segít a cég irányítani és az összeg amit havonta kell befizetni nem egy egetrengető összeg. Így már bátrabban kezdtem neki az egész dolognak. A cég személyre szabottan megcsinálta a webáruházat és miután a papírok meglettek el is indítottuk. Lassan-lassan kezdett növekedni a vevők száma, ami meglepett. Nem hittem volna, hogy ennek az egésznek lesz sikere. Teltek a hónapok és ahhoz képest, hogy honnan indultunk az üzlettel, rengeteget fejlődött. Megnőtt a bevétel és ezzel együtt a profit is. Sikerült fejleszteni úgy a boltomat, mint a webshopot is. A webáruház bérlés nekem teljesen megérte. Sokkal több embernek váltak hozzáférhetővé a termékeim.Az egész országban elérhetőek lettek a termékeim. A webshop bérlés remek döntés volt.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük