Az autókulcs és az USB kulcs nem mindig zárja ki egymást

Ezzel az eszközzel minden Audi-tulajdonosnak rendelkeznie kell!

Az a tény, hogy valaki milyen autót vezet, igyekszik minden kellékből, ami a gépkocsihoz szükséges, azonos márkát beszerezni sokat elárul a jármű tulajdonosáról. Hiszen nem úgy néz ki az autója, mint egy tákolmány, hanem tetőtől talpig egy színséma és dizájn jellemzi. Ha Audit vezetsz, akkor ezzel a kulccsal eggyel több funkciót is el tudsz látni. Hogy pontosan milyen előnyei vannak ennek az eszköznek?

Először is nem kell attól tartanod, hogy ezzel az eszközzel elcsúfítod a kocsidat, főleg ha Audival rendelkezel, hiszen az adathordozón is ugyanaz a márkajelzés van feltüntetve. Tehát az autódban minden mindennel passzol, ezzel is bizonyíthatod az elkötelezettségedet a márka iránt, amit nyilván az Audi márkakereskedések és a hasonló gondolkodású emberek értékelni fognak. Másodszor attól sem kell tartani, hogy valami nem fog passzolni vagy a gépkocsi műszerei nem tudják leolvasni mindazt, ami az adathordozón van, hiszen a gyártók arra is figyeltek az előállítás során, hogy elsősorban az Audi autómárkákkal legyen kompatibilis a pendrive. Harmadszor, ha ezzel az adathordozóval leped meg magad, akkor azokban az esetekben is előnyödre válik, amikor valamilyen nagyon fontos elektronikus formátumú dokumentumot kell magaddal vinned vagy nyomtatnod kell valamit, ugyanis ha Audid van, akkor a kormányon levő márkajelzés, mindig eszedbe fogja juttatni a kis eszközt, amire rámásoltad azokat. Így sohasem fogod otthon felejteni az ilyen fontos okmányokat, adatokat, hiszen a kocsid arra késztet majd, hogy indulás előtt ellenőrizd, elvetted-e az adathordozót.

Végül az egyik legfontosabb tényező, amiért megéri ezzel a kis kütyüvel felszerelkezned, az a zenehallgatásnak a szabadsága, amit nyújtani tud. Gondold csak el, hogy arra a 16 GB-ra hány zeneszámot pakolhatsz majd fel! Többé nem kell végighallgatnod, mindazt a rengeteg propaganda szöveget és felesleges fecsegést, amit a reklámokban összehordanak, hanem azt a zenét hallgathatód, ami éppen passzol a lelkiállapotodhoz. Ezzel az eszközzel búcsút mondhatsz a kompromisszumoknak.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük