Kötelező az ellenálló motoros protektor

Motoros protekto

Mindegyik tapasztalt és rutinos motoros tudja, hogy a legprofibbakkal is megtörténhetnek a kisebb-nagyobb balesetek. Ezért sem szabad sohasem útnak indulni a motoros protektor nélkül, amelyik képes megmenteni a viselőjének az életét. Mivel többfajta kapható Magyarországon is, ezért a kezdők nem tudják, hogy melyiket vegyék meg.

A Ride Style szerint, amelyik egy igen ismert, motoros felszereléseket forgalmazó webshop, ajánlott a Forcefield termékét megvenni. Aki ilyen gerincvédő, motoros protektor mellett dönt, az biztos lehet abban, hogy például a 50 J ütközési energiából mindössze 6,43 kN átlagos erő fogja érni a hátát. Ez pedig elképesztően nagy védelmet jelent.

Ez a motoros protektor a megbízhatóságát a színvonalas, tartós alapanyagoknak és tervezésnek köszönheti. A motoros protektor egyik legfontosabb része a Nitrex Evo nevet viselő, energiát elnyelő anyag. Ez speciális kevlár erősítésű varrásokkal bír. Ennek a matériának a szakítószilárdsága az acélnál ötször nagyobb, sőt, ezen kívül ez nagymértékben kopásálló is.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.