A mosogatószer 2 fajtája ismert

Mosogatószer

A konyhai edények makulátlan tisztasága elengedhetetlen minden háztartásban. Ebből kifolyólag, a mosogatószer nem hiányozhat egyetlen konyhából sem. Elsődleges feladata a konyhai edények tisztántartása, illetve fertőtlenítése.

Fontos tudni, hogy a jó készítmény remekül habzik, ráadásul tökéletes zsíroldó, cseppmentesen szárad és nem szárítja a kezet. Az összetevőit illetően felületaktív anyagok, amelyek hideg- és meleg vízben egyaránt jó zsíroldást biztosítanak.

Fertőtlenítő, baktériumölő, színező, valamint illatosító anyagokat tartalmaz. Vízlágyító komponensek, főleg a gépi típusoknál fordulnak elő. Ugyanez igaz a habzás-gátló tulajdonságokra is. Létezik tehát gépi, illetve kézi mosogatószer. Halmazállapotuk szerint lehet por és folyékony típusú.

A por alakú termékek erősebben oldják a zsírt, de a bőrt is jobban károsítják, sőt, csomósodnak és nehezebben adagolhatóak. Ezzel szemben, a folyékony típusok kíméletesebbek, valamint könnyebben használhatóak. A gépi készítmény fontos, hogy vízlágyító tulajdonsággal rendelkezzen.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás