Nézze meg itt a Gastro Zóna kínálatát!

Gastro Zóna tejtermékek

Biztosak vagyunk benne, hogy éttermébe a lehető legjobb minőségű élelmiszereket szeretné megvásárolni. A tejtermékek esetében különösen fontos a minőség és a frissesség, ezért csak megbízható helyről rendeljen!

Nézze meg itt a Gastro Zóna kínálatát és válasszon! 1 literes kiszerelésben nyílik lehetősége az 1,5%-os és 3,5%-os tejek megvásárlására. A tejföl kisebb és nagyobb kiszerelésben rendelhető meg. Eldöntheti, hogy 1 vagy 5 literes verzióban szeretné megrendelni.

Nézze meg itt, hogy pontosan milyen főzőtejszín található a kínálatban! Vajak közül összesen kétféle típus áll a rendelkezésére. A joghurt 5 kilogrammos formában szerezhető be a honlapról. Akkor sincs gond, ha a túró megvásárlását tűzte ki céljául, mert ebben az esetben is rendelhet a nagykereskedelemtől.

A legtöbb termék olasz eredetű. Rövid időn belül meg fogja kapni a rendelését. Biztosan nem fog szégyenben maradni a vendégei előtt, hiszen mindig lesz elegendő tejtermék. Nézze meg itt a kínálatot! A rendelését telefonon vagy interneten adhatja le.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük