Pedrollo szivattyú nagyüzemi felhasználásra

Pedrollo szivattyú

A Pedrollo tervezői nagyon sokféle szivattyút dobtak piacra, így ezen megbízható és minőségi márkából mindenki kedvére válogathat, ha bárminemű folyadék átemelését kell megoldania. Például ipari körülmények között, ahol akár 58 méter is lehet az emelési magasság, a Pedrollo szivattyú JSW sorozata nyújt kiváló segítséget.

Ezek a modellek percenként 160 liter folyadék szállítására is képesek, így gyors és hatékony munkát tesznek lehetővé, amit a nagyteljesítményű motor is segít. A Pedrollo szivattyú ezen változatai főként műhelyekben, üzemcsarnokokban, üvegházakban hasznosíthatóak, de egy nagyobb családi gazdaság vízellátására is alkalmazhatóak.

Telepítésük nagyon egyszerű, így különösebb szakértői segítség nélkül is beüzemelhetőek, ugyanakkor a Pedrollo szivattyú többi verziójához hasonlóan, ezek is kiemelkedőek az energiatakarékosság terén. Válasszon a JSW sorozat tagjai közül és akkor nem kell plusz költséggel számolnia a víz biztosításáért, sőt, még spórolhat is! Ha pedig a szivattyuwebaruhaz.hu szerzi be, akkor újabb összegeket takaríthat meg az akciók révén.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.