Smink-, haj- és orvosi tetoválás

Sminktetoválás Stúdió

Hallott már a sminktetoválásról, de nincs teljesen tisztában, hogy milyen lehetőségek vannak ezen a téren és magát a folyamatot se tudja igazán elképzelni? Akkor a www.sminktetovalasstudio.com csapata segít! Megnézheti a honlapon a különböző technikákat, hogy milyen sminktetoválások léteznek, illetve kész munkákat is megtekinthet.

A száj, a szemhéj és a szemöldök tetoválás esetében is részletes leírást olvashat arról, hogy miként zajlik az eljárás, mennyi a gyógyulási idő és mikor lesz látható a végeredmény. Továbbá megismerkedhet az orvosi tetoválás fogalmával, az eltávolítás lépéseivel, valamint egy másik érdekességgel is találkozhat itt, a hajtetoválással, ami remek megoldás a foltokban történő hajhullás elfedésére, illetve a hajbeültetés kiegészítéseképpen is.

Ha bármelyik felkeltette az érdeklődését, akkor az árakat is megnézheti a honlapon, így teljesen felkészülten érkezhet a szalonba. Időpontot előre kell egyeztetni, a weboldalon feltüntetett telefonszámon vagy személyesen a Sminktetoválás Stúdióban.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.