Szakavatott, rutinos fogorvos Budapest 11. kerületében

Fogorvos Budapest 11. kerület

A fogak az emberi szervezet olyan részei, amelyek nem tudnak regenerálódni és nem gyógyulnak meg maguktól. Ezért is kötelező a megfelelő fogápolás. Mivel napjainkban a műfogsor ár magas, és ugye a pót rágóeszközök semmiképp sem lesznek olyanok, mint az eredetiek, érdemes naponta legalább kétszer fogat mosni, szájvizet használni és fogselymezni is. Habár ezeket mindenki tudja, hazánkban így is sokan veszítik el a fogaikat a rendszeres fogápolás hiánya miatt. A foghiány több módon is kialakulhat.

Tény, hogy a fogak az emberrel együtt öregednek, és az idő előrehaladtával egyre csak romlik a tartásuk és csökken szilárdságuk, de ez nem azt jelenti, hogy ez kimondottak csak időskori gondot jelent. Ezt sajnos okozhatja egy nagyobb baleset, az igen kellemetlen fogszuvasodás és sok más szájüregi betegség. Ha a keletkezett foghiány elrendezése miatt nem lehet rögzített fogpótlást készíteni, a műfogsor tökéletes alternatívát nyújthat az embernek. A műfogsor ár rengeteg mindentől függ, és a páciens kérdéseire csakis egy szakorvos adhat megfelelő választ, aki a kivizsgálás után megtalálhatja az ideális kezelési módot.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy amikor csak az egyik fogsor hiányos, elegendőnek bizonyul csak alsó protézis vagy csak felső fogprotézis. A fogorvos Budapest 11. kerület személyre szabott szolgáltatásokkal várja azokat, akik olyan műfogsorra vágynak, amelyik teljes esztétikus, természetesnek hat, nagyon tartós és azzal bármibe bele lehet harapni. Mielőtt bárki is belevág ebbe, jó tudni, hogy a személyes konzultációt és a szakorvos tanácsadását követően érdemes mindig utánajárni, hogy az ember miként is teheti a leginkább komfortossá a műfogsor viseletét, használatát.

Akinek például vannak menthetetlenül rossz fogai, akkor azokat sajnos ki kell húzni vagy műtéti úton eltávolítani. Ezt követően hagyni kell a sebeknek pár hét begyógyulási időt. A fogorvos Budapest 11. kerület csakis a nagyon rossz állapotban lévő fogakat távolítja el, az egészségeseket pedig megtartja vagy még jobb állapotba hozza.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük