A Valmor betonfesték finomítja a durva felületeket

valmor betonfesték
Valmor betonfesték

A szürke beton nem a legesztétikusabb építőanyag, azonban a strapabírósága miatt, így is sokszor kerül használatba. Ilyenkor megbékülünk azzal, ahogy kinéz vagy ma már a Valmor betonfesték is bevethető, amivel egészen szép árnyalatokat kölcsönözhetünk az építmények különböző elemeinek.

Fehér, barna, középbarna, terrakotta, vörös és zöld Valmor betonfesték is kapható, amelyek ugyan nem rejtik el teljesen ezeket az erőteljes, komor felületeket, de sokat tudnak finomítani a megjelenésükön, ezáltal máris jobb összhangot tudunk teremteni a lakás, ház vagy éppen egy kerítés többi részével is.

A Valmor betonfesték bel- és kültéren is alkalmazható, így nemcsak az egyes helyiségekben tudjuk dekoratívabbá tenni a betonfelületeket, hanem akár tartós útfestéseket, jelöléseket is készíthetünk a segítségével. Sőt, csúszásmentessé tehetjük általa a járdákat, a járólapokat vagy éppen a kinti lépcsőket is, tehát a Valmor betonfesték a biztonságunkat szolgálhatja, amennyiben azt szeretnénk és/vagy arra van szükségünk.