Kapásjelző szett és a hal nem menekülhet

Kapásjelző szett

Több napos horgászat esetén, még az éjszakákat is ki kell használnunk. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne dőlhetnénk kicsit hátra pihenni és élvezni a csendet, ami körülvesz. Ha a kapitális fogást nem akarjuk elszalasztani, a kapásjelző szett beszerzése elengedhetetlen. A modern termékek jóvoltából, még a teljesen sötét éjszakában is biztosan tudni fogjuk, ha valami a horogra akadt.

Az elektromos készülékek az apró rántásokat is érzékelik. Hiányukban könnyedén megeshet, hogy a bekapott csalit kiköpi a hal, még mielőtt a horog a szájába akadna. A kapásjelző szett jóvoltából az esélyeink kifejezetten megnőnek. Nincs más dolgunk, mint mindent csatlakoztatni a megfelelő helyre, majd kényelmesen ledőlhetünk aludni is.

A jelzésre megébredve, már csak a szakszerű akasztást kell kivitelezni, majd megküzdeni a hallal. Az kapásjelző szett online megrendelhető a specialcarp.hu oldalon. Kattintsunk és válaszunk az igényünknek megfelelően, a különféle termékek közül! Már az első látogatásunk alkalmával letesztelhetjük a kapásjelző szett bármelyik képviselőjét.