Kötőtű fából és alumíniumból

kötőtű
Fa, műanyag és acél kötőtű

Amikor az ember neki akar állni kötni, számos akadályba ütközhet. A leggyakoribb az, hogy a fonalvastagsághoz mérten nincs megfelelő kötőtű a háztartásban. Ennek beszerzése azonban ma már online is megvalósítható, így nem kell külön kitérőt tegyen egy szaküzletbe egyetlen dolog miatt.

Hogy pontosan milyen kötőtű kell Önnek, az attól is függ, hogy mit szeretne készíteni. Takarók, pulóverek és sálak gyártásához például a műanyag szállal összekötött kötőtű, más néven körkötőtű kell.

Zoknihoz viszont a speciális, kétvégű, fából készült változatot ajánlunk. Fontos kiemelni, hogy a kötőtű vastagsága jelentősen befolyásolja a szemek tömöttségét, az anyag megfelelő felhasználását. Ha már megvannak otthon a gombolyagok, akkor igazodjon a kötőtű vastagságával hozzá!

Viszont, amennyiben a tűhöz keres megfelelő fonalakat, javasoljuk, hogy böngéssze át a széles ajánlatunkat, mert biztosan talál megfelelő összetételű és színű fonalat. A kötőtű nemcsak fából készülhet, mert alumínium és acélból gyártott darabok is vannak.