Szirom gyöngy és egyéb érdekes ékszeralapanyagok

szirom gyöngy
Szirom gyöngy

A hagyományos, apró szemű és gömb alakú gyöngyökből is valóságos csodák alkothatóak, de ha valami extrára vágyik, akkor érdemes valami más típusú alapanyagot is felhasználni a kézimunkáihoz. Például a szirom gyöngy nemcsak a formájával, hanem a színátmenetes kivitelezésével is feldobhatja a hétköznapinak mondható karkötőket, nyakláncokat és fülbevalókat, tehát ebből is érdemes mindig tartania néhány darabot készleten.

Ha eddig nem volt szirom gyöngy a birtokában vagy elfogyott, akkor a www.gyongyekszerbolt.hu oldalon egyszerűen beszerezheti, mégpedig kiváló minőségben, hiszen itt a méltán híres CSEH üvegből készült változatokat kínálják eladásra.

Darabját mindössze 4 forintos áron rendelheti meg, tehát nyugodtan tehet a kosarába több tízet, százat is, mert még az sem fogja megterhelni a pénztárcáját. Ha pedig már egyébként is vásárol, akkor érdemes szétnéznie a többi termék között is, mert itt a szirom gyöngy mellett, még sok érdekes, különleges ékszeralapanyagra, kellékre és alkatrészre tehet szert, jó áron.