Mindig is voltak és mindig is lesznek olyan emberek, akik nem illenek bele az átlagos kategóriába. Ki átlagon felüli erejéből fakadóan, ki amiatt, mert olyan tud, amit csak kevesen. Ebbe a kategóriába tartoznak azok ez emberek is, akik többet tudnak és szoktak is enni, mint az átlag. Nekik a korlátlan ételfogyasztás megoldása Budapesten olyan hívószó, ami miatt érdemes felkeresniük a Trófea Éttermet. A Trófea ugyanis svédasztalos rendszerben üzemel, és így kínálja azt az élményt, amit a korlátlan ételfogyasztás Budapest városában jelenteni tud. A Trófeában nem fog senki rászólni a vendégre, hogy nem lehet hét szelet húst a tányéra tenni. Mert lehet. Sőt, mindenki annyit ihat az étteremben, amennyit csak jónak lát! A korlátlan ételfogyasztás Budapest vonatkozásában úgy tud megvalósulni, hogy az étterembe betérő kifizet egy előre meghatározott összeget, melynek fejében azt és annyit ehet, amit és amennyit csak szeretne. Olyan lesz az élmény, mint amikor az ember ott ül a vasárnapi asztalnál a szüleinél, a nagyszüleinél, és senki nem szól rá, hogy már sokadjára vesz a rántott húsból. Legfeljebb viccesen, hogy hagyjon másnak is abból a két kiló húsból, amit a mama kisütött annak örömére, hogy összegyűlt a család.