A fogyasztók előszeretettel látogatnak olyan vendéglátóhelyeket, éttermeket, cukrászdákat és fagylaltozókat, ahol mindig ízletes, friss finomságokat kapnak. A vendéglátók pedig igyekeznek megfelelő kínálatot biztosítani számukra, így gyakran kerül a Hisztéria Fagylalt palettájáról választott kézműves olasz fagylalt a pultokba és a vendégek elé. Így biztosítja a Hisztéria a minőségi kész főzött fagylaltot viszonteladóknak.
A cég termékeinek sikerét a prémium minőség és a reprezentativitás biztosítja. Tulajdonképpen, a minőség mellett, elengedhetetlen a termék látványa is, hiszen ami megtetszik a szemeinknek, azt szeretnénk meg is kóstolni. Azonban a látványt nem elsősorban a dekorációs elemek megfelelő alkalmazása adja, hanem maga a fagylaltok állaga.
A vállalkozás termékeinek esetében a színvonal és a szépség karöltve jár, mert a fagylaltok állaga hatással van a vizualitásra. Az a vendéglátó, aki azt szeretné, hogy folyamatosan bővüljön a vendégköre, a legjobb döntést akkor hozza, ha a Hisztéria Fagylalt termékeit választja.
Hogyan készülnek a finomságok?
Mindig friss, kiváló alapanyagokat használnak a szakemberek a fagylaltok előállításához, egy modern, innovatív géppark segítségével. Viszonteladóiknak nem pusztán a fagylaltokat biztosítják, hanem azt is, hogy a kiszállítást követően optimális körülmények között tárolhassák azokat. Ennek pedig az egyik alapvető feltétele, hogy a finomságok megfelelő hűtővitrinbe kerüljenek.
Azoknak az ügyfeleknek, akik igénylik és az üzletükben adottak a hely feltételei is, a nagykereskedés a kész fagylaltok mellé biztosít az általa használt hűtőpulttal és háttérfagyasztóval megegyező készülékeket is. Így a viszonteladó azokból tudja majd értékesíteni a fagylaltokat.
Bárki tesztelheti ezeket az ízletes készítményeket, ehhez csak a Hisztéria Fagylalt egyik üzletébe szükséges betérnie és máris megkóstolhatja a termékeket. Nyilvánvaló ugyanis, hogy azokat a finomságokat, amiket a vevőkörünknek tervezünk értékesíteni, először saját magunknak kell kipróbálnunk, megkóstolnunk.
Megmutatkoznak az olasz tradíciók
A nagykereskedés a fagylaltok jellegét tekintve alkalmazza az olasz tradíciókat, ugyanakkor figyelemmel követi a praktikus megoldásokat és amiben a szakemberek látnak fantáziát a saját termékeik esetében, azt alkalmazzák is. Erre a tényre tökéletes példa, hogy a cég által főzött fagylaltokat pozzetti vitrinben tárolják, az olasz hagyományoknak megfelelően.
Olyan süllyesztett körtégely ez, amiben a fagylalt nem érintkezik levegővel, úgyhogy a minőségére nem lehet hatással az időjárás. Az olasz kézműves fagylaltok a megszokottnál krémesebb állagának titka az, hogy a kifagyasztás során a Cattabriga cég Effe modelljét használják, ami a hagyományos -40 helyett -20 C-fokra hűti le a finomságokat.
A szakértők javaslata, hogyha egy viszonteladó a cégük fagylaltjait választja, akkor csempésszen be a kínálatba egy kis olaszos vonalat a kiegészítők kapcsán is. Erre a célra ideális lehet a fagyikhoz a belga csokoládéval telecsorgatott sorrentói tölcsér és a logózott biscotti ostya.