A baba bukósisak megvédi a gyermekek fejét a sérülésektől

baba bukósisak
Baba bukósisak

A kisméretű, háromkerekű pedálos meghajtású vagy a mostanában méltán növekvő népszerűségű futóbiciklik használata a tapasztalatlan kisgyereket bizony kihívás elé állítja. A biztonságot nyújtó baba bukósisak és a védőfelszerelés a termékcsalád többi darabjának bevetésével azonban magasabb szintre emelhető a biztonság, mert még ha esésre is kerül sor, az esetlegesen komolyabb sérüléseket kivédi.

A baba bukósisak a bababike.hu webáruházban többféle méretben, kivitelben és színben található meg, de mindegyik közös jellemzője, hogy minőségi és ellenálló anyagból készültek. Könnyen felhelyezhetőek, így ez a művelet nem fog nehézséget jelenteni sem a gyerkőcnek, sem pedig a szülőknek.

A fejvédő kellék mérete igen fontos paraméter, ha túl szoros, kellemetlen a viselete, ha pedig túl laza, akkor leeshet. A méretre állítás megoldható, egy-két kézmozdulattal a modellek általában a másfél és az 5 éves gyerekeknek fejméretének megfelelőek. A baba bukósisak belső körmérete leginkább 45-53 cm között állítható.