Hogyan oldható meg a fogpótlás?

Ne hagyjuk ki a fogpótlás lehetőségét
Ne hagyjuk ki a fogpótlás lehetőségét

Sajnos a nem megfelelő táplálkozás következtében, valamint a súlyos vitaminhiányoknak tulajdoníthatóan, nem ritkán történik meg, hogy elveszítjük fogaink akár nagyobb részét. Ilyen esetekben a fogpótlás remek megoldás lehet, hogy ne kelljen sokáig ideális rágóeszközök nélkül maradnunk. A modern technikának köszönhetően alig három nap elteltével már egy teljesen új implantátummal gazdagodhatunk.

Nem kell sokat várnunk arra, hogy elkészüljön egy kivehető protézis, mert a fogpótlás ezen módja képes olyan lehetőségeket nyújtani, amivel aztán nagyon magabiztosak lehetünk, és vidáman mosolyoghatunk. Annak köszönhetően, hogy a jól kifejlesztett és alapos eljárás nem igényel nagy feltárásokat, már akár közvetlenül a húzás után is lehetőséget nyújt a fogpótlás megkezdésére.

A rendszeres kezeléseknek hála, alig hetvenkét óra elteltével már a korona is felkerülhet, amivel teljesen befejeződik egy olyan nem mozgó és helyéről ki nem vehető implantátum beépítése, ami új lehetőségeket biztosít a számunkra. Amennyiben felkeltette az érdeklődésünket, akkor érdemes körülnézni a fogpótlás témában, mert nekünk is könnyen lehet ilyenünk.