Változás átütő sikerélmény átélésével

változás
Változás

Sok esetben látjuk és felismerjük a problémát, de nem teszünk semmit ellene vagy egyáltalán azért, hogy ez pozitív irányba mozduljon el. Persze a változás, illetve a változtatás nem mindig egyszerű, sőt, olykor ez tűnik a legnehezebbnek, amit kérhetnek tőlünk vagy amit elvárnánk magunktól.

Azonban ahhoz, hogy előre tudjunk lépni, megszabaduljunk a félelmeinktől, feloldjuk a blokkokat magunkban, mindenképpen meg kell lépni ezt, ha pedig másképpen nem megy, akkor segítséggel. Például az aparadigmaváltó tréningek nagyszerű megoldást kínálhatnak a változás útjának a megtalálásához, akár egyénként, akár csoportosan.

Ezekről a nagyon hatékony programokról a puklerandras.hu oldalon lehet részletesebben olvasni, de a lényegük az, hogy átütő sikerélményt élhessünk át és olyan teljesítményt érhessünk el, ami majd a magánéletben és az üzleti világban is elhozhatja számunkra a gyökeres változást. Ehhez többek között olyan extrém dolgokat kell kipróbálni, mint a tűzön és az üvegen járás vagy a téglatörés, de természetesen maximális biztonságban.