Miért lényeges a Spumanete pezsgő gyártási technológiája?

Spumante

A korosztálybeli különbségek néha szakadékot eredményeznek az élet több területén is. Azonban a BB Spumante képes áthidalni mindenféle különbséget, ami felmerülhet a pezsgő fogyasztásával kapcsolatban. Minek köszönhető ez a töretlen népszerűség? Leginkább annak, hogy az ízek nem megosztóak és nem kedveznek a szélsőséges ízlésű személyeknek.

Természetesen nem valamilyen titkos trükkről vagy varázslatról van szó, hanem a muskotály szőlőről, mint alapanyagról. Ennek az információnak a birtokában már teljes mértékben érthető, hogy miért is annyira finom és népszerű a BB Spumante pezsgő. Magában a technológiában is keresendő a gazdag íz, ugyanis a Spumante nem a hagyományos eljárással készül, vagyis nem borból készül a pezsgő, hanem a szőlő mustjából.

Az Asti technológiának köszönhetően, megmaradnak a szőlő jellegzetes ízei és aromái. Ezért nem meglepő, hogy a muskotály félreismerhetetlen jegyei visszaköszönnek a Spumante pezsgőben. A bb.hu oldalon megtekinthetjük a terméket, az összes BB pezsgővel és borral együtt.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük