A megfizethető és gyönyörű édesvízi gyöngy

Édesvizi gyöngy

A valódi gyöngy ékszerek manapság reneszánszukat élik, hála a tenyésztett típusoknak. Az édesvízi gyöngy olyan természetes fajta, amit tavakban tenyésztenek a világ különböző részein. Gyönyörűek, időtállóak és szerencsére az árúk is igazán megfizethető. Az igazgyöngyök roppant drágák, ezért az ilyen ékszerekért vagyonokat kellett kifizetni.

A gyöngy tenyésztés végre mindenki által elérhetővé tette ezt a törékeny, tiszta gyöngyöt, amiből csodálatos, kifinomult ékszerek készíthetőek. Az édesvízi gyöngy tökéletes példája az egyediségnek, hiszen nincs két egyforma belőle. Ez a tulajdonsága az ékszerekben is remekül érvényesül. Készíthető belőle egész gyöngysort, karkötőt, de csupán díszítőnek is kiváló.

Az édesvízi gyöngy különböző fajtái megvásárolhatóak a gyongyekszerbolt.hu webáruházban, nagyon jó áron. A vásárlók választhatnak a krém és az old rose fajták közül. Mindkét típus elegáns alapanyaga lesz a különféle nyakláncoknak, karkötőknek, gyűrűknek vagy fülbevalóknak. Rendeljen mindkettőből!