Az Adidas futballcipő speciális kialakítása

Adidas futballcipő

Akik komolyan veszik a labdarúgást, nem engedhetik meg maguknak, hogy egy rossz, kényelmetlen cipőben focizzanak. Az Adidas futballcipő a teljes komfort jelképévé vált az elmúlt években, az olyan modelleknek köszönhetően, mint például a sokak által dicsért Ace 17.1 Primeknit FG.

Ez a fajta egy nagyon sajátos cipő gallérral rendelkezik, amelyik minden helyzetben képes rugalmasan támogatni a bokát és védelmet nyújtani a legkomolyabb sérülések ellen is. A gyártók arra hívják fel a figyelmet, hogy a maximális kényelem és védelem érdekében tanácsos egy hosszabb zoknival alkalmazni, ami kiegészítő stabilizátorként szolgál.

Ez valóban egy igazi különlegesség a világ számos pontján ismert három csíkos márkától. Ezen Adidas futballcipő sziluettje és az innovatív Primeknit anyaga is említést érdemel. Ezek kiváló kényelmet és több kontrollt biztosítanak, és itt ki kell emelni a kifogástalan stopli-konfigurációt is. Ez a fajta Adidas futballcipő optimális tapadást garantál, és a Ground Sprint Frame technológiának hála biztosított az teljes egyensúly és ellenőrzés is a labdavezetéskor.