Elegáns, ugyanakkor praktikus autós tartók

Praktikus telefontartó
Praktikus telefontartó

Olyan telefontartót szeretne vásárolni, ami a szellőző lamellájára rögzíthető? Ha igen, akkor mindenképp látogasson el webáruházunkba, ahol mágneses, strapabíró univerzális autós tartók kaphatóak, méghozzá különböző színekben.

A legtöbb típus 360 fokban elforgatható fejjel rendelkezik, rögzítéskor pedig egy szilikonos réteg tapad a kívánt felületre. A termék méretei, súlya rendszerint a termékleírásban megtalálható, csak rá kell kattintani a képre.

Az autós tartók népszerűsége igen nagy, mivel sok ember állandóan utazik vagy rengeteget vezet és nem tudja kocsikázás közben a telefont használni. A különféle stílusos, dizájnos autós tartók között mágneses, szellőzőre rögzíthető, maci formájú változat is kapható, ami kimondottan barátságos lehet a többgyerekes család autójában.

Webáruházunkban a rendelés egyszerű és gyors, a házhozszállítás pedig futárszolgálattal történik. A tartó mellé szivargyújtós vagy vezeték nélküli, több bemenettel gyártott töltőegységet is vásárolhat. Ha kérdése volna, cégünk munkatársait eléri e-mail-ben vagy telefonon keresztül.