Bambolina balerina baba a kis táncosnőknek

Bambolina balerina baba
Bambolina balerina baba

Ha a kislánya szereti a balett világát, esetleg ő maga is jár órákra és szorgalmasan gyakorolja a lépéseket, forgásokat, akkor van egy remek ajándékötletünk a számára! A Bambolina balerina baba nemcsak azért lehet jó választás, mert magára ismerhet benne vagy akár valamelyik kedvenc táncosnőjébe, hanem ezért is, mert beszélgethet vele és segítheti a tanulásban.

Ugyanis a Bambolina balerina baba 25 magyar mondatot ismer és 8 klasszikus zenét tud lejátszani, amelyek tökéletesek az otthoni gyakorláshoz. Sőt, a csomagban egy útmutatót is találhat, ami az első lépéseket szemlélteti olyan módon, hogy a kis táncosnők egyedül is tudják értelmezni azokat.

Amennyiben szeretné meglepni a gyermekét egy ilyen nagyszerű ajándékkal, akkor el kell látogatnia a jatekotthon.hu webáruházba, megkeresni a kínálatban és hozzáadnia a kosarához egy Bambolina balerina babát. Ha ezzel készen van, akkor már csak néhány adatot kell beírnia ahhoz, hogy útnak indítsák Önhöz ezt a minőségi és végtelenül aranyos játékot.