Cirkónium köves női arany gyűrű

női arany gyűrű
Női arany gyűrű

Sokaknak a gyémánttal kirakott ékszerek megfizethetetlenek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem büszkélkedhet köves, mutatós gyűrűvel vagy nyaklánccal. A napjainkban forgalmazott női arany gyűrű többsége cirkónium kővel van kirakva gyémánt helyett, ennek köszönhetően pedig megfizethetővé válnak a köves modellek is.

Remek választás akár eljegyzési gyűrűnek is, de a hétköznapi vagy ünnepi viselethez szánt arany kiegészítőket is bátran meg lehet vele koronázni. Webáruházunkban minden női arany gyűrű 14 karátos, kellően kemény és kopásálló.

Színe változhat, mivel léteznek sárga, fehér és rosé árnyalatúak. A köves női arany gyűrű nemcsak cirkóniumot tartalmazhat. Amikor Katalin hercegné ujjára zafír eljegyzési gyűrű került, megindult egy olyan divatirányzat, ami újra a színes drágaköveket részesíti előnyben.

Nálunk is megtalálja ezeket, hiszen választhat smaragd vagy rubin kövekkel díszített gyűrűket is. Férfiaknak szintén kínálunk ékszereket, mert a karikagyűrűk mellett, széles pecsétgyűrű választékot is talál.