Csillámtetoválás fiúknak és lányoknak is

csillámtetoválás
Csillámtetoválás

A gyermekek gyakran nyaggatják a szüleiket, hogy ők is szeretnének egy divatos tetkót magukra. Természetesen ez nem lehetséges, azonban a csillámtetoválás bármikor megoldható. Manapság már rengetegen viselnek valamilyen tetoválást, amit a kisebbek mindig megcsodálnak. Ők is szeretnék a kedvenc mesehőseiket, motívumaikat a bőrükön viselni.

Miért ne engednénk meg nekik? Persze nincs arról szó, hogy elvisszük a lurkót egy tetováló szalonba, hiszen manapság másképpen is megoldható az, hogy a bőrükről Elsa, Pókember vagy Mickey Mouse köszönjön vissza. A csillámtetoválás felvitele ráadásul igen kreatív tevékenység is, hiszen az ecsettel és a csillámporral csodás dolgokat festhetnek magukra, testvéreikre vagy barátaikra. Nagyon jó móka és végre nekik is lehet “tetkójuk”, ami természetesen lemosható és nem ártalmas az egészségükre.

Csillámtetoválást természetesen azok a felnőttek is viselhetnek, akik csak pár óra vagy nap erejéig szeretnének valamilyen ábrát, motívumot viselni a bőrükön. Az ekszerem.hu webshopban kicsiknek és nagyobbaknak valók is vannak.